nasze małe pitu-pitu
Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł z aktualizacją strony www.421slowianie.pl, zauważa jakieś RAŻĄCE błędy, lub chce pomóc w jej tworzeniu (np. od strony redaktorskiej, ja mogę wrzucać) to proszę pisać tu.
Co do forum to w nagłówku (title) wkradł się błąd. Umieściłaś tam link, który nie jest czytany, bo w końcu na belce przeglądarki nie da się umieścić linka. I wyświetla nam się przepiękny fragment kodu zamiast nazwy forum (no chyba, że to w ramach edukacji internetowej drużyny, (bo np. nasza-klasa tak prowadzi rekrutację swoich współpracowników, że odnośnik to fragment kodu mówiący mniej więcej tyle "jeśli chcesz u nas pracować wejdź tutaj")
Właśnie sprawdzałam przed sekundą czy się da tak, a następnie zaczęłam zamykać wątki. Jak zauważyłam już, że się nie da, to Ty druhu prędzej to spostrzegłeś i zdążyłeś nawet o tym napisać
Ale dziękuję
Bo ja Czuwam druhno
edit: Wiedzieliście, że to forum ma ograniczenia przeciwko natrętom?? Jak chce się dodać kilka postów (w różnych wątkach) to trzeba odczekać minimum 60 sekund... dobre
Ostatnio edytowany przez Paszczak (2008-12-08 22:01:33)
got another one
Chociaż nie wiem ile w tym winy Kasi a ile systemu (żeby nie było, że wszystko na Ciebie zrzucam)
Żeby się czas poprawnie wyświetlał trzeba mieć w ustawieniach GMT. A generalnie ja w Londynie nie mieszkam. Ale to może być spowodowane tym, że nasza strefa czasowa jest potraktowana bez uwzględnienia zmiany na czas zimowy i wyświetla nam wszystko w czasie letnim .